Vedligeholdelse

Akacie er en meget langvarig tømmer og er kendt for at være æstetisk tiltalende med karakteristiske rustikke korn og mønstre – og varme kontrastgivende nuancer. Dette gør at møbler i Akacietræ passer perfekt til de moderne og traditionelle hjem. Møbler i Akacietræ er behandlet enten med mat lak eller tokomponent olie. Akacietræet har synlige åretegninger og knaster.

Europæisk valnød.  Det træ, vi anvender til fremstilling af vores møbler, kommer primært fra veldrevne skove i Europa og Nordamerika, hvor der er fokus på bæredygtighed. I disse områder fælder man ikke mere træ end den årlige tilvækst – og dette sikrer respekt for naturen og fremtidige generationer.

Træmøbler bør ikke opbevares i rum, hvor luftfugtigheden er svingende, idet træet indstiller sig efter omgivelserne, og ændringer kan ødelægge træet. Undgå derfor uopvarmede lofter, kældre, udhuse og lignende steder. Beskyt træmøblerne mod varme fra gryder, radiatorer og lignende, og brug aldrig indendørs møbler i haven eller på terrassen.