Plankeborde i valnød og med epoxy

Vi har været så heldige, at indgå et samarbejde om levering af plankeborde i valnød som vi selv sammensætter med epoxy.

Det er det smukkeste og mest unikke stykke træ, som kan bruges til kontormøbler, spiseborde, samt sofaborde.

Endnu engang har det været vigtigt for os, at tænke på miljøet. For hver stykke møbel der bliver solgt, får man et certifikat på, at der bliver plantet et nyt træ. Træet er mellemhård træsort. Lysere og med noget mere spil end traditionel amerikansk valnød. Bliver med tiden lidt mere ensartet. Nem at holde pga. den fine porestruktur. Farven er mørk- og lysbrune nuancer med meget spil og variation i farve og åretegninger. Fin porestruktur.

Europæisk valnød er den traditionelle mørke, amerikanske valnøds lysere og mere livlige slægtning. En bordplade i europæisk valnød har tydelige og spændende åreaftegninger, stor variation i nuancer – fra lækre chokolademørke toner over de helt lyse, lysebrune – og masser af spil og liv!

En enorm fordel ved at vælge en bordplade i massiv valnød – eller en massiv træbordplade i det hele taget – er, at skader stort set altid kan udbedres, ligesom en trist og mat bordplade i valnød hurtigt kan bringes til live igen med en let pudsning og en ny omgang olie. En valnød bordplade er derfor også et kvalitetsvalg, som sparer dig for gentagne nyinvesteringer, og som du vil få glæde af mange år ud i fremtiden.