Returnering og fortrydelsesret

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Da vi gerne vil have, at vores kunder har en god oplevelse, når de køber et produkt fra Uniwoods, er det vigtigt, at man kender lidt til produktet. Vores planker bliver ovntørret ved vores leverandør, det vil sige, at plankerne ligger i er rum/ovn ned et bestemt antal varmegrader i omkring 1 måned. Derved sænker man fugtigheden i træet, og man mindsker at træet slår sig, når plankerne kommer indendørs. Da træ er et naturprodukt, vil det arbejde, når luftfugtigheden ændres, og der kan fremkomme vindrevner, det skal ikke betragtes som en fejl i træet, men mere som en charme og det der gør planker unikke. På trods af ovenstående bearbejdning af træet, kan det ikke udelukkes, at træet vil ændre sig over tid, hvorfor reklamationsretten ikke gælder for revner/sprækker eller såfremt træet ændrer farve. Tilsvarende frafalder reklamationsretten, såfremt fejlen eller skaden opstår i forbindelse med forkert betjening, manglende eller ringe vedligeholdelse.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Uniwoods

Øde Hastrup Vej 123
4000 Roskilde

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion:
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.
Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@uniwoods.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Uniwoods
Øde Hastrup Vej 123

4000 Roskilde

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling:
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, undtagen leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Møbler købt på Lagersalg osv. er ikke omfattet fortrydelsesret eller reklamation.