Om os

Kvalitetstræ

Alle vores møbler kommer fra lovligt træ der er bæredygtigt. Vi tager selv til Thailand, vælger træstammerne, får dem skåret ud og behandlet, så de er klar til at blive sendt til Danmark. Denne process giver os mulighed for at vælge de bedste planker, og holde standarden højt gennem hele produktionsforløbet.

Fokus på design

Alle vores planker er skåret i ét stykke. Dette giver det helt unikke design, som gør at der ikke findes 2 planker der er ens. Farve, form og struktur vil variere, som naturen har skabt det. Dog kan form og farve tilpasses efter ønske om speciel design og behov.

Bredt produktsortiment

Vi har et bredt produktsortiment indenfor møbler, du kan finde alt fra café borde, spiseborde, sofaborde og barborde.

Kærlighed til træ & godt håndværk

Alle borde er unikke og vi vælger alle planker og andet træ med omhu. Hver en sprække og hver en knast giver bordene liv og karakter og derfor forsøger vi ikke at undgå disse elementer i træet. Man skal kunne se, at træet har vokset i naturen!

Indret med træ er nordisk, det skab liv og varme og giver rummene mere karakter. Og med et unikt designet bord, får du et andet produkt end du kan købe i butikkerne. Det er smukt, det er personligt og hver gang du bruger det, får træet mere liv og karakter!

Et personligt og unikt look, der udstråler bæredygtighed og eksklusiv smag.

Hos Uniwoods er vi klar til at hjælpe med at føre visionerne ud i virkeligheden. Uniwoods importerer bæredygtige planke møbler i akacietræ fra Thailand. Sortimentet strækker sig fra skamler skåret i et stykke, stole, sofaborde, bænke, barborde, samt spiseborde, der bliver påsat et håndsmedet stel i Danmark.

– Vi er meget stolte af vore unikke produkter, og når folk besøger vores showroom, kan vi se, at de slet ikke kan lade være med at røre ved plankerne. Ikke to planker er ens, og kanterne på dem kan skabe unikke atmosfærer i både private hjem, hoteller og i konferencerum.

Hvem er vi

Træet, som Uniwoods anvender, er godkendt som bæredygtig skovhugst af den thailandske regering. Men bæredygtighed og sociale hensyn fylder hele vejen i produktionsprocessen og transportkæden.

Uniwoods har siden grundlæggelsen i 2018 især leveret til private hjem i den pænere ende af skalaen. Vi har siden 2020 også leveret til erhverv. Her iblandt Huscompagniet, restauranter o. lign.

– Der har vi oplevet, at mange tiltrækkes af, at ingen andre har præcis det samme bord stående. Plankernes kanter er formet af naturen, og det er en væsentlig del af deres look. Men man er naturligvis klar til at samarbejde med kunderne om den rette udformning.

Der findes mange plankeborde på markedet, men vi er de eneste med den type og den kvalitet.

– Hvis man har særlige ønsker til for eksempel strukturer eller længder, kan vi godt tilpasse produkterne. I princippet kan alt lade sig gøre.

Mission

Vi giver kunderne en følelse af, at få naturen helt ind i stuen...

Vision

Vi vil udbrede salget af vores unikke plankeborde, til domiciler, hoteller, restauranter, bar, butikker, kontorer, godser og jagtstuer...

Værdier

Vores fælles værdier i Uniwoods er at være rummelig, passioneret og ambitiøs. Værdierne udtrykker, det vi er, det vi står for og måden, vi gør tingene på...