Bænke

Er du på udkig efter en smuk og rå plankebænk til spisebordet? Eller måske til at give et roligt pusterum i hverdagen. Eller blot til at pifte looket i køkkenet op, så har Uniwoods den helt rigtige.

Akacietræ i smukt design
Vi producerer smukke og unikke plankebænke efter bestilling i flere forskellige størrelser. Alle vores bænke er håndlavet og af højeste kvalitet. En plankebænk udtrykker enkelhed og et smukt og simpelt design. Vi kræser for detaljen og lægger stor vægt på, at design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Det smukke træ i Akacietræ fra Nord Thailand, tilfører bænken et naturligt og rustikt look. Men holder samtidig den elegante og moderne stil, der passer perfekt ind i de fleste skandinaviske hjem. Alle vores planker er bæredygtige produkter.

Vores smukke bænke passer perfekt til vores unikke plankeborde. Her giver det dels plads, samt helhed. Bænken er også et smukt og brugbart møbel i gangen.

Du har også mulighed for at komme ind i vores showroom på Øde Hastrupvej 123 i Roskilde. Her kan du se et udvalg af plankebænke, ligesom du kan følge med på vores Facebookside og blive inspireret af andre kunder. Kontakt os gerne på Tlf.70 88 35 16 eller via e-mail info@uniwoods.dk eller blot via chatten her på siden, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Bænke