Referencer

Vores referencer

Vi er utrolig stolte af, at have fået den ære, at levere borde til bl.a. Felix Smith, Cecilie Hother, Huscompagniet`s udstillingshus, samt Shawarma grill house no.1 Roskilde.

Felix Smith skulle have et bord, som passede præcis ind i familiens stil, samt passe til den arvede bænk. Det lykkedes heldigvis, at ramme familiens ønske med et plankebord, samt skamler de kan have i mange år frem.

Cecilie Hother bor med udsigt til skoven, så det var vigtigt, at finde et plankebord med så naturlige kanter som muligt og samtidig med et langt mål, da stuen er stor. Vi må sige, at vi ramte rigtigt, Cecilie Hother lagde i hvert fald hovedet på bordet og aede det og det var en meget stor anerkendelse for os.

Shawarma grill house no.1 er en meget besøgt restaurant, som desuden har åbent om natten i weekenden. Derfor valgte de os som leverandør af de nye borde, samt bardisk. Vi designede bordene i mål der var tilpasset restauranten. Derudover håndlavede vi en bardisk, hvor Shawarma house fik indgraveret deres logo.

Huskompagniet har valgt, at bruge et af vores unikke plankeborde i Akacietræ i deres udstillingshus i Roskilde. Bordet passer utroligt smukt til Huskompagnietes fine hus.

På vores Facebookside kan der desuden ses mange kommentarer fra meget tilfredse kunder.

Vi gør utrolig meget ud af god kundeservice når kunderne køber et plankebord, stole, skamler o. lign hos Uniwoods.

Det gælder både når kunderne skal vælge deres nye møbel, samt efterfølgende.