Houston Plankebord (86/127x245)

Alle vores møbler kan produceres efter mål og ønsker.

Kontakt os og høre nærmere på 50 12 80 12

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

DKK 18.375,00

Her får du et ægte naturprodukt.

Du får en følelse af hvert år i træets 100 år gamle levealder og får den tilmed helt ind i din stue.

Bordet har masser af naturkanter og har derudover naturlige store revner, hvor man tydeligt ser træets dybe struktur.

Et virkelig smukt og unikt bord med charme og sjæl.

Bordet har fået en klarlak.

Har tanken om vedligeholdelse og holdbarhed holdt dig tilbage fra at købe et plankebord? Så læs med her. Et spisebord er et spisebord, og et spisebord skal bruges med glæde og uden frygten for, at man kommer til at spilde noget. Hverken kaffe eller rødvin. “Men det er da ikke muligt” tænker du? Jo! Det er det. Når du køber et produkt hos Uniwoods, så er det behandlet med den nyeste generation af olie, som giver en meget slidstærk og nanolignende overflade.

Olien er miljøvenlig 0% VOC

Indeholder ikke vand eller opløsningsmidler

Let at vedligeholde (1-2 gange årligt)

Vand og varmefast

86/127x245cm

Stel skal tilkøbes.

Kontakt mig vedr. dette produkt

Beskrivelse

HOLDBARHED
Akacietræ er stærkt og meget holdbar. På grund af det tværgående sammenlåsende korn er akacietræ modstandsdygtigt over for revner fra træbevægelse og er meget efterspurgt for sin robusthed. Moderat tungt, men ekstremt stærk. Det er også yderst modstandsdygtigt. Dog skal man huske på, at det er et naturmateriale, og at temperatur og fugt derfor vil få det til, at udvide sig og trække sig sammen igen.
Vores sortiment af akacietræplader og -møbler bruges kun de bedst afprøvede konstruktionsmetoder, hvilket giver vores samling styrke og holdbarhed.

FLEKSIBILITET
Akacietræets supersærlige træsort, gør det muligt at bøjes til forskellige former og stilarter, hvilket giver dig en omfattende samling af design at vælge imellem. Det er nemmere, at arbejde med end andet hårdttræ.