Fontana Plankebord (90x200cm)

Alle vores møbler kan produceres efter mål og ønsker.

Kontakt os og høre nærmere på 50 12 80 12

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

DKK 15.000,00

Akacietræ kommer fra et videnskabeligt træ, der er kendt som Albizia Saman eller Monkeypod.
For almindelige mennesker er det majestætiske træ bedre kendt som Rain Tree. På grund af sin popularitet overalt i verden kaldes dette træ ved forskellige navne i forskellige dele af verden. I Thailand kalder de det Acacia.

Årsagen til, at vi foretrækker brugen af akacietræ, til at fremstille vores møbler, er, at akacietræ har en bred vifte af alsidighed på grund af dets unikke kvaliteter og egenskaber.

HOLDBARHED
Akacietræ er stærkt og meget holdbar. På grund af det tværgående sammenlåsende korn er akacietræ modstandsdygtigt over for revner fra træbevægelse og er meget efterspurgt for sin robusthed. Moderat tungt, men ekstremt stærk. Det er også yderst modstandsdygtigt. Dog skal man huske på, at det er et naturmateriale, og at temperatur og fugt derfor vil få det til, at udvide sig og trække sig sammen igen.
Vores sortiment af akacietræplader og -møbler bruges kun de bedst afprøvede konstruktionsmetoder, hvilket giver vores samling styrke og holdbarhed.

FLEKSIBILITET
Akacietræets supersærlige træsort, gør det muligt at bøjes til forskellige former og stilarter, hvilket giver dig en omfattende samling af design at vælge imellem. Det er nemmere, at arbejde med end andet hårdttræ.

LET VEDLIGEHOLDELSE
Så længe akacietræet behandles med ordentlig pleje, kan det være utroligt stærkt, udsøgt, smukt og tjene dig i en hel levetid uden at miste det slående udseende. UNIWOODS sørger for, at vores akacietræ er af topkvalitet og kun kræver grundlæggende vedligeholdelse, som du nemt kan udføre, såsom rengøring med vand og mild sæbe til rengøring.
Akacietræ er en af branchens førende inden for alsidighed, tilpasning, udseende, styrke – alt hvad der søges efter i et bord eller i enhver form for møbler – det opfylder Akacietræ, hvilket gør det til vores valgte kilde til vores møbler og måske også dine!

Kontakt mig vedr. dette produkt

Beskrivelse

Smukt, enkelt og samtidig i det rustikke look, som vender indpas i de fleste hjem.

Plankebordet er af træsorten Akacietræ, som i hårdhed og udseende minder meget om teaktræ og vil derfor matche godt, hvis man har møbler i denne træsort.

Dette plankebord har ikke så tydelige naturkanter, som mange af de øvrige plankeborde og er på den måde mere enkelt.

Bordet er 200 cm langt

Og 90 cm bredt.

Stel tilkøbes i enten Akacietræ eller stort stel lavet på eget smedeværksted.