Design af møbler til erhverv


Ønsker du også en grønnere omstilling i dit kontor, restaurant eller andet erhverv?

  1. Bæredygtighed
  2. Design
  3. Social ansvarlighed

All in på bæredygtighed

Velkommen til design og levering til den bæredygtige arbejdsplads

Ud over designmæssige kvaliteter og materialevalg, har anstændige produktionsforhold og lavt ressourceforbrug været en vigtig del af udvælgelsesprocessen.

Design af møbler til erhverv:

Specialdesignede møbler som passer til dit behov. Håndlavet kvalitet med et unikt design.

Er din virksomhed ved at omstille sig til en grønnere profil, eller ønsker du et anderledes restaurationsområde, mødelokale eller kontorlandskab med udgangspunkt i unikke og bæredygtige produkter, så kan vi hos Uniwoods hjælpe med at skabe rammerne for en stilfuld indretning.

Ingen opgave er for lille – ej heller for stor.

Vores erhvervssælger vejleder dig i at få en unik og praktisk arbejdsplads, som også er pæn at se på – uanset om der er tale om et hjemmekontor eller en større firmadomicil, et loungeområde, en restaurant, bar, en kantine eller et kontorlandskab. Vi står gerne klar til at give professionel vejledning i din virksomhed, hvor vi planlægger indretningen i tæt samarbejde med dig.

Dine møbler vil udstråle, at du værdsætter kvalitet og vores erfaring er, at vores møbler i erhverv giver en masse opmærksomhed på virksomheden. Derudover er vores møbler meget slidstærke og vil derfor holde i utallige år frem.

Få naturen helt ind på kontoret, på din restaurant, din butik eller skab det perfekte mødelokale med plankemøbler i bæredygtigt Akacietræ og europæisk Valnøddetræ fra Uniwoods.