Arizona Plankebord (90x200cm)

Alle vores møbler kan produceres efter mål og ønsker.

Kontakt os og høre nærmere på 50 12 80 12

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

DKK 15.000,00

Har tanken om vedligeholdelse og holdbarhed holdt dig tilbage fra at købe et plankebord? Så læs med her. Et spisebord er et spisebord, og et spisebord skal bruges med glæde og uden frygten for, at man kommer til at spilde noget. Hverken kaffe eller rødvin. “Men det er da ikke muligt” tænker du? Jo! Det er det. Når du køber et produkt hos Uniwoods, så er det behandlet med den nyeste generation af olie, som giver en meget slidstærk og nanolignende overflade.

Olien er miljøvenlig 0% VOC

Indeholder ikke vand eller opløsningsmidler

Let at vedligeholde (1-2 gange årligt)

Vand og varmefast

Stilfuldt, enkelt og rent plankebord i Akacietræ.

Dette bord har helt rene og lige kanter. Har en længde der kan passe ind i ethvert hjem, men har stadig sjæl og charme med den utrolig smukke og varme farve og struktur.

Bordet ville også passe ind i et kontormiljø, som ønsker en grønnere linie.

Måler 200 cm i længden.

Og 90 cm i bredden.

Stel kan tilkøbes fra eget smedeværksted.

Kontakt mig vedr. dette produkt

Beskrivelse

HOLDBARHED
Akacietræ er stærkt og meget holdbar. På grund af det tværgående sammenlåsende korn er akacietræ modstandsdygtigt over for revner fra træbevægelse og er meget efterspurgt for sin robusthed. Moderat tungt, men ekstremt stærk. Det er også yderst modstandsdygtigt. Dog skal man huske på, at det er et naturmateriale, og at temperatur og fugt derfor vil få det til, at udvide sig og trække sig sammen igen.
Vores sortiment af akacietræplader og -møbler bruges kun de bedst afprøvede konstruktionsmetoder, hvilket giver vores samling styrke og holdbarhed.

FLEKSIBILITET
Akacietræets supersærlige træsort, gør det muligt at bøjes til forskellige former og stilarter, hvilket giver dig en omfattende samling af design at vælge imellem. Det er nemmere, at arbejde med end andet hårdttræ.